(ФОТО) Лазе ја најде паричката во СДСМ – бизнисот ќе му цвета, а можеби ќе стане и пратеник

Паричката за Василица на ОО СДСМ од Охрид годинава падна кај претседателот на општинската Лазе Таневски. Во продолжение фотографии од дружбата во ОО СДСМ за Василица.

Posted by СДСМ Охрид on Tuesday, January 14, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close