(ФОТО) Кумството предадено и на хирургија

Василичарското кумство предадено и на Хируршкото одделени при општата болница во Охрид. Минатата година најсреќни беа реномираните хирурзи д-р Мирко Лекоски, и д-р Павел Цветаноски и главната сестра на хируршкото одделение Татјана Наумоска. Како што е редот годинава  тие направи „гозба“ за вработените каде неизбежно беше да се даде месено лепче со паричка.

Годинава пак најсреќни меѓу сите од хируршкото одделение беа  д-р Павел Цветаноски на кого му паднаа две парички и сестра Милка Алтаниева Маленко.

Со среќада им е и на старите и на новите кумови во Новата 2020 год.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close