(ФОТО) Бајковит залез во Охрид

Сите ќе се сложите дека Охрид или како што многумина го нарекуваат Балканскиот Ерусалим е непресушен извор за фотографии 24 часа на ден во сите годишни времиња.

Денеска Охриѓани воодушевени од залезот на сонцето. Социјалните мрежи преполни со прекрасните фотографии кои ги постираат Охриѓани. 10 јануари 2020 год. ќе се памети по златно црвениот залез на сонцето . Бајка … Фотографиите говорат се сами за себе.

фото: ФБ Јордан Буџакоски

фото: ФБ Ѓоко Симјановски

фото: ФБ Горан Устијаноски

фото: ФБ Јордан Буџакоски

фото: ФБ Кристијан Нестороски

фото: ФБ Кирил Димов Гафиљ

фото: ФБ Вера Раоник

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close