(ФОТО) И после Охрид бил скап?

Често читаме дека во Охрид е скапо. Вакви вести обично излегуваат  пред туристичка сезона или во сезона. За целта на оние кои објавуваат нема да коментираме. На социјалните мрежи се појави мени од угостителски објакт во Маврово, каде јасно се гледаат цените.
Под фотографијата пишува:
Скапо им било во Охрид, а и ладно исто така.
Ојте Маврово, по топло е и по евтино…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close