ЈП Водовод Охрид има нови жиро сметки, вашите уплати треба да се вршат на овие сметки

Се известуваат сите корисници на услугите на ЈП Водовод Охрид дека со Одлуки на Советот на Општина Охрид и Советот на Општина Струга на ден 23.12.2019 год престана со работа правниот субјект МЈП ПРОАКВА и од  24.12.2019 год отпочна со работа новото јавно претпријатие ЈП Водовод Охрид.

Се замолуваат сите корисници на услугите на ЈП Водовод Охрид да не вршат уплата на досегашните жиро сметки и своите уплати во иднина да ги вршат на новите жиро сметки за ЈП Водовод Охрид.

Во прилог се новите жиро сметки:

Охридска Банка 530000202220150

Шпаркасе банка 250019000515505

Комерцијална Банка 300010000183220

Стопанска Банка Битола 500000001294880

ТТК Банка 290000022217998

Халк Банка 270074040260131

НЛБ Тутунска Банка 210074040260124

ЕуроСтандард Банка 370001100290428

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close