Градоначалникот Мерко си ја вработил ќерката во јавно претпријатие

Без оглед на реакциите во јавноста, функционерите продолжуваат да си ги вработат нивните најблиски во јавните и државните институции. Се дознава дека и градоначалникот на Струга Рамиз Мерко ја вработил неговата ќерка во јавното претпријатие “Колекторски  систем“. Ќерката на Мерко, Назмије Мерко Забзун ќе биде дел од управниот одбор на ова претпријатие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close