(ВИДЕО) Како народот се „тепаше“ да се потпише за Иванов да стане Претседател

Не се диши отворај !

Воздух немаме !

Одеднаш на некој чудесен начин на 1 март 2014 година 2500 луѓе поитаа кон Општина Охрид за да се потпишат на кандидатурата на Ѓорге Иванов за Претседател…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close