(ВИДЕО) Силен ветар и бранови кај манастирот Свети Наум на Охридско Езеро

Додека во Охрид грееше сонце, на 30 километри од градот, кај Свети Наум имаше силен ветар, бранови и слабо провејување на снег. Познатата плажа кај манастирот Свети Наум на Охридско Езеро денес изгледаше вака:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close