(ФОТО) Охрид блесна во новогодишен сјај

Охридската чаршија и плоштадот Св. Климент Охридски блеснаа во новогодишен сјај. Накитени со новогодишни реквизити се и останатите делови од централното градско подрачје, кружните токови и главните  сообраќајници во градот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close