(ФОТО) Јане Велковски се сретна со Дејвид Бекам во Обединетите нации

Денеска на Светскиот ден на детето, Јане Велковски, единаесетгодишен застапник за деца со пореченост од Северна Македонија, се сретна со спортската легенда Дејвид Бекам на глобалниот самит на УНИЦЕФ во Обединетите нации во Њујорк.

Во рамките на Самитот, Јане се сретна со поранешната светска фудбалска ѕвезда Дејвид Бекам.

Мајката на Јане, Деница Велковска ја објави фотографијата на својот Фејсбук профил.

Jane with David Beckam

Posted by Denica Velkovska on Wednesday, November 20, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close