(ФОТО) Судар на излезот од Охрид – се судрија три автомобили

На излезот од Охрид кон Струга на Туристичка  предмалку се судрија три автомобили две со охридски и едно со струшки регистарски таблички. Во несреќата предизвикана е матријална штета.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close