(ВИДЕО) Грѓанин на Охрид до Мицкоски: Македонија во ЕУ , УУУУ УУУУ !

Молитви, благослови и по некоја шега !

Граѓанин на Охрид го пречека Мицкоски во Охрид со ливче на кое напишал: Македонија во ЕУ , УУУ УУУ УУУУ !

Покрај ваквите досетки, Мицкоски од граѓани беше дочекан и со благослови и молитви кон Господ и кон Свети Наум да го чуваат него.

ВИДЕО:

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close