Делови од Охрид без вода, никој не го информира населението

Неколку охридски населби денес останаа без вода за пиење, а МЈП Проаква не ги информира граѓаните дека домовите и објектите ќе останат без вода.

Граѓаните реагираат дека МЈП Проаква не испратила никаква информација до јавноста во врска со колапсот на водоснабдувањето.

Без вода остаа улиците Дејан Војвода, Стив Наумов и околните краци.

Зошто Проаква не искомуницирала со граѓаните не е познато.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close