(ВИДЕО) Тренерот Кире со свои предлози за подобро на народот !

Граѓанинот Кире Јосифоски до политичарите достави серијал предлози кои ги опдаќаат телевизиските преноси на спорткси напревари, законите кои ги регулираат шумските плодови, сечењето дрва, извршителите и ред други корисни нешта.

Внимателно преслушајте што зборува „Тренерот Киро“ од кој дефинитивно нашите политичари може многу да научат и да чујат што реално го тишти народот.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close