Поплочување на дел од улицата „БИСТРИЦА“

Јавното претпријатие „Нискоградба“ преку Одделението за изградба, одржување и реконструкција на локални патишта и улици континуирано работи на подобрување на инфраструктурата и квалитетот на живеење во градот. Се работи на поплочување  со бехатон плочи на крак од улицата „Бистрица“ во должина од 100 метри. Поплочена е површина  од 300 м2 и извршено е нивелирање на канализационните шахти.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close