(ВИДЕО) „Рибари“ одбележаа 30 години постоење

Навивачката група „Рибари“ со спектакл вечерва одбележа 30 години постоење.

Фото: Принтскрин

Видео: Bebe Dete Bog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close