(ВИДЕО) ПРОСТОТИЈАТА како стил на живеење во Охрид

Несовесни граѓани фрлаат градежен шут покрај улица во населбата Радојца Новиќиќ во Охрид.

Едноставно и лесно се паркираа и го исфрлија градежниот шут покрај патот.

Сега останува да видиме дали институциите ќе превземат постапка за утврдување на идентитетот и адекватно казнување на несовесните лица.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close