(ФОТО) Нова атракција во Охрид – колку чини фотографија пред кривата сијалица?

На социјалната мрежа фејсбук објавена нова атракција за туристите во Охрид. Според фотографиите кои ги објави Ѓорѓи Пирузе, туристи се фотографираат пред крива сијалица на градскиот кеј.

Фотографиите доволно зборуваат. Погледнете …

https://www.facebook.com/Gjorgija/posts/10156160547505378

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close