(ВИДЕО) Што се гради во заштитеното подрчје на Галичица во Трпејчко поле?

Што се гради во реонот на Галичица, во близина на Трјпејчо поле, заштитено подрачје? Снимката до која дојде Скопје1, покажува дека нешто се гради, но што е прашање за кое треба надлежните да дадат одговор.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close