(ФОТО) Двосед во Дрим

Како да ни стана навика се што ни е вишок во домаќинството да се фрла во Езеро или во најблиската река. Најнов пример за тоа се фотографиите кои ги направи фотографот  Јован Јанчески. Тој фотографира остатоци од двосед во реката Дрим.

Уште еднаш јавно прашуваме: Каде ни е еколошката свест?

фото: Јован Јанчески

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close