(ВИДЕО) Ограбени две златари во Охридска чаршија

Предмалку во Охридската чаршија се ограбени две златари. Во моментов се врши увид.

Наскоро повеќе ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close