Тешка сообраќајка на излезот од Охрид

На излеёот од Охрид денес се случи тешка сообраќајка.Се судриле парничко моторно возило и велосипедист.Велосипедистот се здобил со тешки телесни повреди и е префелен во болницата “Свети Еразмо”,Увидот е во тек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close