Донев: Игралиштата градени од власта на ВМРО ДПМНЕ никој не ги одржува

Ова е истото игралиште запуштено во едно невреме кога вие не работите ништо.

Фотографија на Saso Donev.
Фотографија на Saso Donev.
Фотографија на Saso Donev.
Фотографија на Saso Donev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close