(ВИДЕО) Кардиолошкиот завод се вклучи во глобалната кампања по повод по повод светскиот ден на срцето

Традиционално специјалната болница за кардиоваскуларни заболувања Св Стефан, во соработка со општина Охрид и црвениот крст и фармацевската компанија Алкалоид , се вклучува во глобалната кампања по повод по повод светскиот ден на срцето. Во продолжение изјавата на др. Фортомарова.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close