ECO SPAR – камини на пелети: Заштедете, намалете го загадувањето и искористете субвенции

Набавете камин на пелети од ECO SPAR со што ќе штедите во домашниот буџет, а ќе го намалите и загадувањето на воздухот, и секако ќе искористите субвенција за  котли и камини на пелети за цела Македонија.

Во време кога Македонија стана светски рекордер во загаденост на воздухот, ECO SPAR на пазарот ги нуди економичните и еколошки препорачаните камини на пелети кои се за семејниот буџет штедливи, а за природата грижливи.

Зошто на пелети⁉

✔Затоа што е најпрактичен и најеколошки начини на греење.
✔Затоа што има субвенции за набавка на камини и котли на пелeти за цела Македонија.

А Зошто ЕкоШпар⁉

✔Затоа што тие создадоа производи со висок квалитет и уникатен дизајн за секоја ваша потреба.
✔Затоа што сите производи се со МАКЕДОНСКО префернецијално потекло, имаат 5 години гаранција.
✔Затоа што инсталирањето на печка за пелети е многу поедноставен процес во однос на другите грејни тела.
✔Затоа што има полесен и почист процес за примена, со многу малку отпад и пепел.
✔Затоа што Еко Шпар вршат достава до вашиот дом.

🏷️Повеќе информации за субвенциите објавени на официјалниот сајт на Министерството за Економија:🏷️
🏷️Јавен оглас:http://www.economy.gov.mk/doc/2680
Потребни документи:
🏷️Барање
🏷️Барање – ранлива група на граѓани.
🏷️Изјава заверена на нотар.

🖐За да направите нарачка – пратете ни порака во инбокс или обратете се на..
☎️: 046/255-558 каде што ќе добиете соодветни подетални информации.
⏰: понеделник – петок од 07:00 до 16:00;
Дознај повеќе на http://ecospar.com.mk/

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close