(ВИДЕО) Повторно се пали природата кај Струга

Повторо гори природата кај Струга.

Само што заврши сезоната и заминаа туристите, локалното население почна да ја пали природата и веројатно да подговтува терен за градби до следната туристичка сезона.

ВИДЕО:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close