„Изложба“ на олд-тајмери на паркингот од хотел Јуник во Охрид

Олд-тајмери во хотел UNIQUE Охрид.

Најлусузниот и најголем охридски хотел UNIQUE повторно угости возачи на автомобили „олд-тајмери“ од Холандија и Белгија.

За разлика од претходното рели, овој пат возилата беа нешто понови и го опфаќаа периодот од педесеттите до крајот на седумдесеттите години од минатиот век.

Релијата со „олд-тајмери“ поминуваат низ повеќе држави и во нив учествуваат луѓе љубители на стари автомобили , со префинет стил, а познато е и дека секогаш во местата каде престојуваат ги избираат најдобрите хотели.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close