АЦЕСКИ: НИТУ ЛОКАЛНАТА НИТУ ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ РАБОТИ ВО ИНТЕРЕС НА ЗАШТИТА НА ОХРИД ЗА ДА ОСТАНЕ ЗАШТИТЕНО ПОДРАЧЈЕ

Интервју со професор Илија Ацевски, за проблемот со дивоградбите е емитувано на Телевизија 24.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close