ВИДЕО: Дивоградбата во сред Охрид се урива, полицијата асистира, сопственикот го нема

На улицата „Марко Несторовски“ во Охрид се урива првата дивоградба за која општината претходно издаде решение. Станува збор за куќа која се гради и покрај тоа што нема решение за градба. Пред десетина дена на истата локација беа уапсени неколку градежни работници кои мешаа малтер, бидејќи граделе и покрај забраната.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close