(ВИДЕО) Се урива куќата на Марко Нестороски каде градеше Нефи Усеини

Утрово државата започна со уривање на дивоградбите во Охрид.

Прва за уривање е куќата на улица Марко Нестороски која ја гради фирмата на Нефи Усеини, а каде претходно беа уапсени работниците.

По ова се продолжи со градење на објектот, а бетонот го доставуваше фирма која го полнеше во бетонската база за која Усеини призна дека е негова, а за која се бара уривање.

Како ќе продолжи акцијата ќе видиме во текто на денот и утре.

ВИДЕО ОД ГРАДЕЊЕТО НА ДИВОГРАДБАТА КОЈА ДЕНЕС СЕ УРИВА

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close