(ФОТО) Изваден и умивалникот од дното на езерото

Нуркачот Никола Паскали продолжува со вадење елементи од куптаило од дното на Охридско Езеро. Денес тој на Фејсбук постира фотографии од умивалник кој е најден и извлечен од дното на езерото. Претходно јавноста гледаше како беше извадена када и други елементи од купатилото.

Охрид градот на просветата во среден век, денес во 21 век останува зацементиран како престолнина на простаклукот, примитивизмот и безумието.

Постот на Паскали:

Diving Center Akvatek
УМИВАЛНИКОТ

Продолжуваме со доопремување на апартманот…
Умивалникот е лоциран на длабочина од 5 метри, над Мостот на Желбите, изваден и депониран на соодветно место.
With mu friend James Muller from UK
Поздрав…
Никола Паскали

Фотографија на Diving Center Akvatek.
Фотографија на Diving Center Akvatek.
Фотографија на Diving Center Akvatek.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close