(ВИДЕО) Кучета изело Љупчета или Ванчета ? !

Најдебелото куче скитник во Охрид живее на влезот од „Градски Гробишта“ и освен што јаде, остатокот од денот веројатно спие.

Ако го погледнете поубаво ќе помислите дека стомакот на кучето е толку голем, што на шега може да се каже дека кучето изело некој директор на јавно претпријатие.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close