(ВИДЕО) Нанче: Без вистината за минатото немаме иднина!

Прес конференција на Граѓанско Демократска Унија – ГДУ, на која се обрати Михаил трендафилов Нанче.

Кој ја крие вистината за Охридско-дебарското востание? Ако до 1991 година тоа беше Белград, зошто во 28 години независна Македонија продолжува молк? Зошто СДСМ и ДПМНЕ се сѐ уште продолжена рака на Белград? Без вистината за минатото немаме иднина!

Без вистината за минатото немаме иднина!

Кој ја крие вистината за Охридско-дебарското востание? Ако до 1991 година тоа беше Белград, зошто во 28 години независна Македонија продолжува молк? Зошто СДСМ и ДПМНЕ се сѐ уште продолжена рака на Белград? Без вистината за минатото немаме иднина!

Posted by Граѓанско Демократска Унија ГДУ – Охрид on Friday, September 13, 2019

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close