(ВИДЕО) Одредени делови од Охрид без вода, поради дефект на водоводната мрежа

Од МЈП Проаква Водовод Охрид информираат дека поради настанат дефект на водоводната мрежа, има неколкучасовен прекин во водоснабдувањето на улицата „Гоце Делчев“ до Здружение на возачи, вклучувајќи ги и сите споредни улици во Кошишта, Воска и Далјан.

Дефект има и на улицата „Сирма Војвода“, па поради тоа ќе има неколку часовен прекин во водоснабдување во населбата Видобишта и село Лескоец.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close