(ВИДЕО) Комуналец повторно кастри дрва

ЈП Охридски Комуналец ги кастри дрвата на улицата АСНОМ.

„Комуналец“ со децении наназд секоја пролет ги кастри дрворедите, а граѓаните на Охрид не памтат кога на улицита Јане Сандански дрворедот имал гранки и имало сенки.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close