(ВИДЕО) Крапови во Охридско Езеро

Видео снимка на мало јато крапови снимени на локација во Охридско Езеро објави нуркачот Никола Паскали од нуркачкиот клуб „Акватек“.

Состојбата со рибниот фонд на езерото е постојано актуелна, а скандалот со концесионирањето и обвинувањата за уништување на рибниот фонд се актуелни и постојани појави.

Ваквите видеа на жив свет во езерото само радуваат.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close