(ВИДЕО) Некој суши чаршафи во дворот на О.У. Христо Узунов во Охрид

Некој на дрвата во школскиот двор врзал жици и на нив спрострил десетици чаршави и друга постелнина која веројатно е перена, па сега се суши под дрвата во школскиот двор.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close