(ФОТО) Photo Story  – фактура, грешка или ?

Директорката на ЈП Билјаниниизвори, Гордана Јованоска на Photo Story на социјлната мрежа фејсбук обајави фактура. Се обидовме да стапиме во контакт со директорката но не ја добивме. Прашање е дали Јованоска фактурата ја објави по грешка, или од брзање, наместо фотографија ставила фотографија од фактура.

Ова не е прв пат Јованоска да се спомнува во преписки поврзани со фесбук. Имено таа беше прозвана од бивш вработен дека за време на  вонредните локални избори во Охрид  преку социјалната мрежа фејсбук вршела протисоци и закани врз вработените во охридските јавни претпријатија за да гласаат за нејзината матична партија. Подоцна Јованоска овие гласини ги демантираше и објасни дека вработениот бил избркан не поради тоа што не ги испочитувал пораките туку поради тоа што како што кажа таа „крадел“ од ЈП на работното место т.е од парите кои граѓаните ги плаќале за паркинг.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close