(РЕТРО ВИДЕО) Ова е Кире човекот кој го смена Шапуриќ

Видео материјалот е снимен во месец мај 2005 година, кога тогашните одлгедувачи на полжави водеа војна со тогашниот ( и од денес и сегашниот директор на земјоделски инспекторат ) , Зоран Шапуриќ.  Тогаш министерот ги спречил фармерите да го одгледуваат овој полжав, на што тие даваа отпор но ја изгубија битката со државата. Само една година подоцна СДСМ ги изгуби изборите.

КЛИКЛНЕТЕ  SUBSCRIBE И СЛЕДЕТЕ ГО YOUTUBE КАНАЛОТ НА ONE MEDIA СО КЛИК  Т У К А

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close