(ВИДЕО) Мора да се оди на коловозот !!!

Жена оди по коловозот низ куржниот тек од „Булевар Туристичка “ кон улицата „Македонски Просветители“ во Охрид.

Јавноста е сведок на константно кршење на сите можно правила и логики при движењето на луѓето низ Охрид.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close