Aхмед Сулејман прв на натпревар по Математика

На училишниот натпревар по Математика кој се одржа на 15.02.2019  за ученици од четврто  одделение првото место им припадна ОУ,,Братство Единство, поточно на  ученикот Ахмед Сулејман, заедно со неговиот ментор професорката Фахрије Реџеп ОУ,,Братство Единство,, Лескајца,  следни пласирани се Коста Стојановски ментор Ленче Стефаноска ,,Глигор Прличев,, Бојан Мојсоски ментор Јагода Николоска,Ѓоко Бошкоски ментор Елизбета Русеска, Стефан Зајчески ментор Даниела Печиареска, Јон Горгиевски ментор Елизбета Русеска, Оу,,СВ,,Клименд Охридски,, Полина Божиноска ментор Валентина Кузмаоска, Мариа Лазароска Валентина Кузмаоска.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close