Шумата изгоре, а Манастирот остана недопрен

Во последнов време сведоци сме на стравични пожари ширум светов кои изгореа илјадници дрвја.

Но, во соседна Грција во местото Евија се случи чудо.

Ова е сцена од дел од изгорената шума во Евија.  Дрвјата околу храмот изгореле но храмот останал недопрен.

„Голем е Бог. Ете ни уште едно чудо“, велат жителите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close