(ФОТО) Устијаноски: Сакаат бизнис, секогаш незадоволни од се, секогаш државата крива, секогаш сезоната слабa

Капетанот на Капетанија на пристаништата Горан Устијаноски револтот од сликата која ја затекнал утрово го искажа преку социјлната мрежа Фејсбук. Тој често се „буни“ на оваа тема, но овој пат за да докаже со што се соочуваат објави и фотографии. Еве што напиша Устијаноски:

Ова се сликата пред Капетанија секој божји ден!!! Резултат на самопрогласени газди на ресторани, бизнисмени, елита… Сакаат бизнис, добра сезона, секогаш незадоволни од се, секогаш државата крива, секогаш сезоната слаба… Ова се сликите кои ќе ги презентирам на следна дебата за туризам кога ќе се кинат објаснувајќи колку е тешка бизнис климата, колку нив им е тешко, колку се тие важни за економијата… Срам жив, беда… Од денес ќе збираме пари за да ви купиме канти за ѓубре, заради слабата сезона, да ве помогнеме малку )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close