(ВИДЕО) Пожар беснее во охридското село Опеница

Пожар беснее во охридското село Опеница. Пламени јазици земаат се поголем замав, а жителите се вознемирени.

Тие велат дека од Центарот за управување со кризи ги известиле дека вчера пожарникарите се повлекле, а денеска ќе продолжи гаснењето.

Жители на Варош велат дека мирисот од пожарот се осеќа во Варош.

Пред неколку денови, пожар беснееше во селото Велмеј, општина Дебарца.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close