(ФОТО) Денешен улов од Охридско Езеро !

Членовите од Нуркачки Центар „Акватек“, покрај тоа што секојдневно нуркаат од задоволство тие секојдневните свои нурнувања во Езерските води, ги користат и да го извадат шутот и сметот кои несовесни граѓани го фрлаат мислејќи дека на овој начин трајно се ослободиле од него.

Денешен улов од Охридско Езеро со Филип Гајтан, напишаа на својот ФБ профил, постирајќи нова фотографија.

Денешен улов од Охридско Езеро со Филип ГајтанНуркачки Центар АкватекФото: Никола Паскали

Posted by Diving Center Akvatek on Thursday, August 15, 2019

За потсетување нуркачите од „Акватек“, летово на потегот околу централното градско подрачје од Езерото извадија плочки, када, бољер, вреќи со градежен шут …

Фото: Никола Паскали

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close