НАЈНОВА ВЕСТ: Аспења во Охрид

Во полициска акција попладнево се уапсени неколку лица кои биле предмет на истрага одреден период, а се однесува на трговија со дрога.

Еден од уапсените во моментите кога бил апсен колабирал и веројатно е пренесен во болница.

НАСКОРО ПОВЕЌЕ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close