Заев: Нема да дозволам криминаци, суетен новинар и педер да ја урнат Владата

Премиерот Зоран Заев денес изјави дека лично тој нема да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинари еден педер да ја урнеле Владата.

„Нема да дозволам неколку криминалци, еден суетен новинар и да ми извини ЛГБТ заедницата, еден педер да ја симнат оваа Влада од власт. Ќе се бориме до крај, а секој ќе си сноси одговорност“, рече Заев за „Рекет“

ВИДЕО

Заев: Нема да дозволам криминаци, суетен новинар и педер да ја урнат Владата

Posted by Ohrid 1 on Tuesday, August 13, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close