Комуналец помага во гасењето на пожарот во Дебрца

J.П.„Охридски Комуналец„ активно се вклучи во помагањето на општина Дебрца во гаснењето на дабовата шума во близина на с.Велмеј. На располагање отстапени се двете цистерни со кои располага претпријатието.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close