(ВИДЕО) Судар предизвика колапс на сообраќајот во Охрид

Високите температури и големите гужви деновиве предизвикаа серија сообраќајни незгоди во Охрид.

Една таква попладнево го блокира центарот на градот.

Во сообраќајните незгоди за среќа настаната е само материјална штета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close