ВМРО ДПМНЕ ја избра Гордана Сиљановска Давкова за кандидат за претседател

Со 409 гласа „за“ од 519 делегати ВМРО ДПМНЕ вечерва на Конвенција ја избра Гордана Сиљаносвска Давкова за кандидат за претседател на Република Македонија.

Гордана Сиљаноска Давкова присутните ја поздравуваат со овации и скандирања ВМРО ДПМНЕ.

Во моментов кандидатот Сиљаноска Давкова се обраќа на присутните.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close